Wednesday, 28 September 2011

Minat Baru...

Sejak dua tiga menjak ni...ada timbul minat baru la... ape ye? hmmm nak tau ke... minat nak belajar menjahit...

Ia memang sinonim dengan wanita pun kan... Saya suke tengok set tilam & bantal baby yang ade sulam tampal by Handmade..Dalam hati selalu ckp bestye klu pandai jahit n buat sendiri.. kalau nak beli ingat murah ke nak tempah cost dalam RM50-RM200 beb... sebab tu tetiba je fikir eh y not klau aku belajar jahit n sendiri ek? Ok jugak kan...Emm tapi kan ade satu problem la ade ke masa aku nak gi bengkel belajar jahit sulam ni?? Ayarkkkk!!! Oh Tidak..belum time lagi la event Sabtu Ahad xkeje tapi..Every 2weeks ade kelas...hmm terpakse niat murni di KIV dulu.hurmmmm : (

Nak tau x contoh2 Jahit Sulam Tampal yg I adore sgt... mcm gambar2 kat bawah also kelas nak belajar jahit tu pun I dah jumpe hasil drp Google from blog to blog....heeeheheh xjauh pun  kat Bandar Puteri Puchong jee..




 cth1
Patchwork kat T.Shirt


 cth2
Pada ape saje bole jahit T.Shirt , Seluar and Towel.... kiutt miuttt sgt...


boleh jahit sulam untuk nama kat bantal gak..comel2..

2 comments:

Diana @ Didi said...

COMel!!!..kalo jual mesti mahalkan..Handmade la katekan

Iqah Razak said...

memang mahal pun kalau nak tempah or beli haidi.. sebiji bantal je RM50 tu pasal kalau bole nak belar jahit ni..heehee