Wednesday, 12 October 2011

Tukar Selera~

Lately ni rasa xnak makan makanan yg hari2 makan ( Nasi )saje nak tukar selera plak n try new resepi n makan sendiri heeehee.. Masuk kali ni dah 2 kali ai masak speggeti, and ada gak adjust2 ikut tekak sendiri...bahan pun tgk xsusah beli je kat Carrefour ke Tesco senang je cari kuah die guna Prego bile ade lebih sikit bawa gi ofis bagi ofismate (ain) makan sampai licin ai tgk die kate sedaappp..yeke? heeehe TQ3x....

Spaghetti and meat ball

Dan tiba2 teringin nak makan kek tiramisu pulak. Saya memang suka sangat dengan kek tiramisu ni, memang sodap..hehe..Korang suka?Dah terbayang-bayang kek tiramisu, apa lagi, terus pergi search. Taip je kek tiramisu kat Google, haa keluar macam2 resepi kek tiramisu. Jom ambil mood tgk gbr kek tiramisu yumm...yummm... tgk nnt bile dh jadi ai post ye... ;p!!
Harap harap menjadi....weehuuuu~

Kek Tiramisu....mmmMMMmmm lazatyeee.....


tambah lak dengan blueberry n resberry bery bery cedapp..


cam dah terliurr je tgk kan....ish ishkk... Love Tiramisu


2 comments:

Diana @ Didi said...

nti dah buat,pos sini sikit =)

Iqah Razak said...

hokayy i will InsyaAllah... : )