Thursday, 3 November 2011

Razeeq ku

Telatah razeeq makin hari makin berubah.. walaupun belum pandai bercakap tapi dah boleh tunjuk kat ummi kalau razeeq nak susu, nak mamam and paling suka bila tgk ummi dh siap pakai tudung sume sure tarik baju ummi ajak keluar and razeeq akan terus ambil kasut dia sendiri suh ummi pakai kan.. pandai ye anak ummi nie...

suka main bukan mainan tp kreativiti sendiri cth ye:

- Kalau main moto tolak die serkup dengan bakul...

- Kalau ummi masak kat dapur razeeq pon ambik senduk or sudip dgn mangkuk n gaya cara mcm memasak...

- Kalau ummi lipat baju ,razeq tolong kiraikan balik baju yg dh lipat...haduyai... dgn sgt suke memanjat and lately ni bile org tgh tgk tv die gi switch off TV tu and then tepuk tangan... bijak2...


Sekarang ni pulak razeeq dah ade bilik mainan sendiri, sume toys ajeeq ummi dah kemas n susun.. so senang xdela serak kat depan rumah nak kemas balik pun sume dlm bilik gak... cume ajeeq kalau main nak ade org teman kalau x benda lain la die usik..


Hari ahad lepas ajeeq injured sikit lepas main guling2 dgn bapak heeehee bedebapp muka jatuh atas muka bapak..dahhh pipi die merah sebelah..nages la kejap terus ambik ais pack tekap kat pipi die bg kurang sakit takut lak kang bengkak ke nasib surut...hee hero sorang nie..sememangye lasak.

ciann die pipi dh merah sebelah , pandai pulak tekap sendiri gn ais pack..heeeehheehe



 Ini dak tecik dh pandai memanjat...patu nnt nagis sbb xreti nak turun camne...


2 comments:

ena zana said...

comel nya baby razeeq ni.

Iqah Razak said...

heeehe..TQ untie.... : )